Organizarea casei

Spații private

Idei și recomandări pentru toate încăperile casei tale

Căminul tău

Locul de odihnă este vital pentru fiecare membru al familiei. Decongestionarea căminului tău nu este o sarcină ușoară. Împreună putem face ordinea de care ai nevoie.

Proiectul casei tale

Dressing

Hainele pe care le îndrăgești au întotdeauna loc în dulap sau dressing.

Proiectul casei tale

Dormitor

Odihna și intimitatea sunt necesare pentru o viață împlinită. Dormitorul este spațiul ce îndeplinește aceste cerințe dacă este confortabil.

Principiul de organizare pe care l-am învățat de la Cristina îmi va fi de folos în orice moment. Armonia casei mele este rezultatul pe care mi l-am dorit întotdeauna.
Ana Mareș
Avocat

Bucătăria

Cămara și bucătăria sunt două încăperi ce conțin numeroase obiecte și stocuri de alimente. Datorită aglomerației nu ne putem concentra, mâncarea se gătește greu, suntem stresați fără să fim conștienți de acest lucru. Te pot ajuta cu organizarea și restabilirea ordinii de care ai nevoie.

Proiectul casei tale

Cămara

Cămara se umple fără să realizezi cu pungi cu cereale, paste, conserve – produse despre care gândim că “nu se strică”, care luate fiecare în parte nu costă mult și pe care le îndesăm în cămară, dupa principiul “să fie”. Soluția pe care ți-o propun este:

Proiectul casei tale

Stocuri

Cei mai mulți dintre noi avem tendința de a face stocuri. Un prim exercițiu pe care putem să îl facem este să ne oprim din cumpărat lucruri pe care le avem deja. O cămară organizată ne permite să evaluăm rapid ce avem și ce e nevoie de cumpărat.

Close Menu